Reggae amb Horace Martin dins el cicle Arts d'Estiu

Avui divendres, 29 de juliol de 2011, el Pati de Can Comas tornarà a omplir-se de música i color

Horace Martin va néixer un 5 de maig a Kingston, Jamaica. Va començar a cantar als 12 anys i va gravar la seva primera cançó als 14, titulada "Beautiful Dream". Allà l'any 1979, a l'illa de Jamaica es disputava la gran final de Taste Talent Sèries, a Kingston. Un jove anomenat Horace Martin va aconseguir el tercer lloc, davant seu va quedar Nadine Sutherland i Paul Blake, de la Blood And Fire Posse.

Després que moltes de les seves cançons romanguessin en les llistes del reggae del moment i amb quatre discos al mercat, Horace Martin s'ha convertit en un nom familiar per a molts, no només a Jamaica i la resta del Carib, apreciat a Europa, Amèrica i Canadà, tota una icona dels 80 en la música Reggae. Aquests són alguns dels seus grans èxits: "I Will Follow You", "Shock El Shock Mi a Shock", "Lazy Body", "Àfrica Is Calling" i "Watermelon Man". I alguns dels seus LP 's: Mix Up, Shock Out Martin, Watermelon Man, Alcatraz i Pozitive Vibez. El 1995 va ser guardonat com a Millor Cantant Masculí per Canadà Reggae Music.

El seu últim treball ha estat editat a Bilbao, en el segell Crucial Ruler, amb el tema "Them Just Push Me", en la cara B apareix un tema de Raggattack. Aquest 10 polzades ha estat en el número u de famoses llistes de vendes com EBreggae (Califòrnia) o Rasta Vibes (França).
 

Més informació www.artsdestiu.com