L’Espai Jove tanca les portes fins al Setembre

El passat mes de juny van finalitzar les campanyes de salut que es porten a terme des de l’Espai Jove de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament

El Com t’ho fas de tarda? va acollir un total de 100 joves d’entre 12 i 15 anys, que durant tot el mes de maig van participar de diferents activitats esportives els dissabtes a la tarda. D’aquesta manera, es pretén oferir alternatives a l’oci dels adolescents. Aquesta campanya es valora molt positivament ja que, com que és la quarta edició, s’ha anat consolidant entre els adolescents del municipi, augmentant la seva participació any rere any. El mes de juny, els equips guanyadors van poder gaudir d’un dia en un parc aquàtic.

Per altra banda, la campanya Com t’ho fas de nit? va finalitzar a mitjan juny, valorant-se molt positivament i superant amb escreix totes les expectatives. Aquesta campanya fa nou anys que es porta a terme, i pretén incidir en l’oci nocturn dels joves del municipi. Està adreçada a joves de 16 a 20 anys i en aquesta darrera edició hi han participat un total de 120 joves i han quedat sense poder participar-hi un total de 90. Durant set setmanes els equips han pogut participar de diferents activitats esportives els divendres a la nit. La valoració és molt bona, ja que els joves que hi participen gaudeixen de totes les activitats generant un bon ambient. Els tres equips guanyadors van poder gaudir d’un cap de setmana a la Costa Brava.

Durant aquest mes de juliol s’ha portat a terme el projecte Viu l’estiu que ha ofert activitats als adolescents del municipi. Hi han participat un total de 20 joves i les activitats que s’han organitzat han agradat molt als participants. El “Viu l’estiu” pretén oferir activitats que siguin d’interès per als joves, alhora que els puguin ajudar a relacionar-se amb els companys, fer esport i gaudir. Per aquest motiu, la gran majoria d’activitats que s’han realitzat són de caire esportiu, a l’aire lliure i han facilitat la interrelació dels joves.

L’Espai Jove tancarà les portes durant el mes d’agost per tal de poder començar el nou curs de cara el mes de setembre amb noves activitats per a tots els adolescents del municipi.