La bandera blava tornarà a onejar a Pineda de Mar

El proper dimarts, 19 de juliol de 2011 es procedirà a la seva col.locació.

La platja dels Pescadors-La Riera de Pineda ha estat distingida amb la bandera blava, el distintitiu que destaca la qualitat i serveis de les platges. El proper dimarts, 19 es procedirà a la seva col.locació. A l’acte hi assistirà l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, acompanyat de la Regidora de Turisme, Carme Aragonés i del Regidor de Platges, Francisco Castro.

Un jurat internacional format per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE), entre d'altres, fa pública cada any la relació de platges que obtenen la bandera blava. La seguretat física de la sorra i l'aigua, que hi hagi socorristes, que promoguin la salut, que disposin d'informació i que compleixin la legislació litoral i ambiental són alguns dels criteris que es valoren per atorgar la bandera blava.

A més de Pineda, també obtenen la bandera blava a l'Alt Maresme, les platges de Calella (Garbí i Gran), de Malgrat centre, Canet i la platja de Cavaió d'Arenys de Mar. A la Selva Marítima l’obtenen les platges de Blanes, Lloret i Tossa a la Selva marítima.

Més informació:  http://www.adeac.es/bandera_azul_distinciones.html