Es presenta el 1r Festival Arts d’Estiu a Pineda de Mar

10 Espectacles de música, humor i màgia del 14 de juliol al 27 d’agost de 2011

El Centre Cultural i Recreatiu i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pineda de Mar engeguen un projecte d’arts escèniques per a aquest estiu anomenat  I Festival Arts d’Estiu, sota la direcció artística de Xevi Gómez i amb la col·laboració del sector privat. L’inici serà el proper divendres 15 de juliol i s’estendrà fins a finals d’agost  coincidint amb la Festa Major.

Ahir dimarts es va fer la presentació d’Arts d’Estiu amb la presència de Xavier Amor, Alcalde  de Pineda de Mar, Sònia Moraleda, Regidora de Cultura, Joaquim Gibert, President del Centre Cultural i Recreatiu, i Xevi Gómez, director artístic.

Entre els artistes hi ha els humoristes Berto i Reugenio, els cantants Manu Guix, Horace Martin i altres bandes que fan tribut a Mecano i Eric Clapton, i també destaca la presència del Mag Lari, l’orquestra Rubeinstain i el guitarrista Diego Cortés.
S’ha intentat portar artistes reconeguts a nivell nacional però també internacionalment per atraure els visitants estrangers que passen les seves vacances a Pineda.

El preu de les entrades variarà en funció de l’espectacle programat. L’espai on es realitzaran serà fonamentalment el Pati de Can Comas, tot i que per les característiques d’alguns dels espectacles es faran al Centre Cultural.

Els preus dels concerts van dels 5 als 20 euros i també s’ofereix un bonus de 80 euros per veure tots els espectacles. Les entrades i bonus es poden aconseguir al bar del Centre Cultural i a www.quierofiesta.com i al portal de cultura www.tresc.cat.

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha destacat especialment que aquest Festival s’ha promogut gràcies a la col•laboració existent entre l’Ajuntament, el Centre Cultural i empreses privades. Xavier Amor, considera que aquesta iniciativa tindrà continuïtat any rere any.

Les actuacions es faran al Pati de Can Comas i al Centre Cultural. Aquest divendres tindrà lloc el primer concert amb D’Black, la banda oficial de tribut a Eric Clapton al Pati de Can Comas a les 22.30 h. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Més informació la trobareu a www.artsdestiu.com

Arxius adjunts