Pineda de Mar rep una nova edició del Psychobilly Meeting

El festival se celebrarà a la platja dels Pins entre el 7 i el 10 de juliol

La 19ena edició del Psychobilly Meeting tindrà lloc entre els propers 7 i 10 de juliol, tot i que la trobada s'allargarà també durant els dies 5, 6, 11 i 12. D'aquesta manera, s'ofereix una setmana completa d'activitats relacionades amb la música que uneix els assistents.

Això ha convertit Pineda en un punt de mira dels afeccionats que demanden unes vacances tot gaudint del que Pineda de Mar pot oferir-los, al mateix temps que participen en un gran esdeveniment musical.

Les activitats es duen a terme en diferents establiments del municipi, i com a colofó, se celebra el festival a la platja.en un espai idílic, adequat per l'Ajuntament.

El preu de l'entrada varia segons els dies: dijous i diumenge és de 25 €, i divendres i dissabte, de 30 €. També es pot adquirir un abonament per als quatre dies al preu de 85 €. Els residents a Pineda de Mar només paguen 5€ per dia, pero cal presentar el DNI a la guingueta.

Més informació sobre el festival, així com el programa íntegre de les activitats previstes, a l'adreça següent: http://pineda.psychobilly.org.