Pineda de Mar celebra el Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones amb la presentació del SIAD

En el que portem d’any, a Catalunya ja s’han comptabilitzat 10 dones mortes a mans de les seves pare

Les activitats començaran aquest dijous 19 de novembre amb la jornada de presentació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i comptarà amb la presència de la psicòloga Núria Arasa i l’agent d’igualtat del consistori pinedenc Aïda Llauradó. La presentació és prevista a les 17.30 h a les dependències del Casal de la Dona.

Dilluns 23 seguiran els actes amb una xerrada sobre coeducació a la família: Educar per la igualtat, amb la presència de la mediadora intercultural del Consell Comarcal del Maresme, Asmaa Aouattah. La xerrada serà a les 10.00 h al Casal de la Dona. Seguidament, el dimarts 24 i també a les 10.00 h s’ha programat un taller per tal d’identificar la violència masclista. El taller serà impartit per l’agent d’igualtat de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Aïda Llauradó, i la tècnica d’immigració Maite Mateu.

L’acte institucional on es farà lectura del manifest serà dimecres 25 de novembre a les 12.00 h a la plaça de Catalunya.

Ràdio Pineda també s’ha adherit a les activitats del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones i dedicarà el programa "Digues la teva" de dimecres 25 a la presentació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones. El programa s’emetrà en directe a la 94.6 FM i a través d’internet a www.radiopineda.com a partir de les 13.15 h.

Finalment el dimecres 25 de novembre se servirà un berenar popular i es descobrirà un mural col·lectiu contra la violència masclista. Durant tota la setmana es podrà consultar una exposició de llibres contra violència masclista a la Biblioteca Manuel Serra i Moret.

Podeu descarregar-vos des d'aquí un tríptic amb tota la informació sobre la campanya.