Arriba el congrés Cicle & Walking Maresme a Pineda de Mar

Serà entre els dies 3 i 5 de juny en la seva quarta edició.

Entre els dies 3 i 5 de juny se celebra a Pineda de Mar la quarta edició del congrés internacional Cicle & Walking que acull per primera vegada la comarca del Maresme. La Diputació de Barcelona coorganitza el congrés juntament amb l’Ajuntament de Pineda de Mar i la Fundació Bureau Veritas.
 
Les principals novetats del congrés son:
 
  • Lliurament de 43 bicicletes per a tècnics i policies locals per part del President Delegat en funcions de l’àrea de medi ambient de la Diputació de Barcelona Sr. Joan Antoni Baron Espinar als municipis de Malgrat de Mar, Canet de Mar, Sitges, Mataró, Santa Coloma de Cervelló, Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Pineda de Mar, Lliçà de Munt, i Santa Maria de Palautordera. També es realitzarà a les 14.45 h un taller adreçat als usuaris de les bicicletes, però obert a tot el públic en el qual es tractarà de la seguretat, ergonomia, assegurances, conducció, cadiretes, etc.
  • Es presenta la Xarxa de Senders del Maresme, publicació que recull la situació actual de la comarca respecte a l’oferta de turisme actiu i establiments especialitzats
  • Jovan Erakovic, expert en desenvolupament del cicloturisme en la zona del Danubi, presenta experiències reeixides de cicloturisme i caminar d’Europa.
 
Les inscripcions son gratuïtes http://cycleandwalking.org/ca i el transport en RENFE també. Actualment hi ha més de 150 inscrits i el període d’inscripció online estarà obert fins al proper 2 de juny.