Dia Mundial sense Tabac a Pineda de Mar

L’alcalde ha lliurat els premis del concurs de dibuix escolar.

Aquest dimarts es celebra el Dia Mundial sense Tabac. I Pineda de Mar s’hi ha adherit amb diferents iniciatives. L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el regidor de Salut en funcions, Santiago Macip, han lliurat els premis del concurs de dibuix que han fet els alumnes de 6è de primària del municipi en la seva tercera edició. Enguany els guanyadors han estat tres alumnes de l’Escola Mare de Déu del Roser, Lidia Crego, Mireia Feo i Jana Riera, amb el lema: “No temptis la sort, que per molar no cal fumar”. A l’acte també hi ha assistit el tècnic de Salut, Xavier Julià, i la directora de l’escola, Paqui Torres. Podeu veure el cartell guanyador en el document adjunt.
 
A la plaça de les Mèlies hi havia la campanya “Fes la prova, tu decideixes”. Durant aquest matí, l’ambulatori de Pineda fa a la Plaça de les Mèlies proves sobre els efectes del tabaquisme a les persones.  L’objectiu és que els fumadors identifiquin el nivell de CO2  en aire espirat i la seva edat pulmonar, per tal de sensibilitzar-los dels riscos que implica el consum de tabac.
 
També amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, es pot visitar fins divendres l’exposició “Municipi sense Fum” cedida per la Diputació de Barcelona, instal·lada a la biblioteca M. Serra i Moret. La biblioteca ha editat  una guia de lectura que reforça el missatge de l’exposició i una mostra de llibres i material audiovisual relacionats amb el tema a la disposició de tots els visitats. La mostra és a la primera planta de la biblioteca, a l’espai juvenil i d’adults.

Arxius adjunts