17.909 electors podran votar a les Eleccions municipals a Pineda de Mar

Els resultats es podran seguir a Ràdio Pineda i al web municipal.

Aquest diumenge 22 de maig hi ha convocades les eleccions municipals. En concret, a Pineda de Mar hi ha cridats a les urnes 17.908 electors d’una població de més de 26.000 habitants. També podran votar 154 electors més, ciutadans de la Unió Europea o de nou països extracomunitaris residents al municipi. Els col·legis electorals obriran a les 9.00 h i es podrà votar fins a les 20.00 h.
 
A patir de les 20.00 h, el vestíbul de l’Ajuntament s’adequarà com a punt d’informació dels resultats, tant de participació com de l’escrutini. També es podran seguir els resultats a través de l’emissora municipal Ràdio Pineda (94.6FM), al web radiopineda.cat, així com al web municipal.
 
 
9 col·legis electorals i un total de 28 meses.
Pineda de Mar compta amb un total de 9 col·legis electorals repartits pel municipi. Es tracta de l'Escola Sant Jordi (seccions 1 i 9), el col·legi Mare de Déu del Roser (secció 2), l'Escola Mediterrània (secció 3), l'Institut Coromines (secció 4), l'Institut Euclides (seccions 5 i 8), els locals de la Parròquia de Poblenou (secció 6), la Sala Municipal d'Exposicions (secció 7), l'Institut Pineda de la plaça d'Orient (seccions 10, 11 i 12) i la biblioteca de Poblenou (secció 13).
 
Cobertura de Ràdio Pineda
Ràdio Pineda farà diumenge la cobertura de la jornada electoral amb informatius cada hora, des de les 8.00 fins a les 20.00 h. A aquesta mateixa hora, començarà el programa especial fins la finalització del recompte de vots, en què es podran conèixer els resultats definitius.