Pineda de Mar oferirà el curs que ve dos nous cicles formatius

Estan dedicats a activitats físiques i esportives.

L’institut Joan Coromines oferirà el curs que ve dos nous cicles formatius. Es tracta del cicle de grau mitjà de Conducció d’Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural, que té un curs de durada, i el cicle de grau superior d’Animació d’Activitats Físicoesportives, de grau superior i de dos cursos de durada. El Departament d’Ensenyament ha confirmat aquesta nova oferta educativa a Pineda de Mar, coincidint amb l’inici de les preinscripcions per als cicles formatius i els batxillerats.
 
Aquests dos cicles s’afegeixen als cicles formatius d’Electricitat, d’Atenció Sociosanitària i el d’Educació Infantil que ja es poden cursar a l’institut Joan Coromines. La directora, Victòria Navarro, ha destacat la importància de poder oferir cicles formatius per la demanda que tenen per accedir al mercat laboral.
 
L’institut Joan Coromines també ofereix els quatre batxillerats: social, humanístic, tecnològic i científic. En el cas de l’institut Euclides de Poblenou, també ofereix el batxillerat artístic. L’institut Pineda de Mar, en canvi, no ofereix ara per ara batxillerat.
 
Les preinscripcions per als cicles formatius i els batxillerats han començat aquesta setmana i s’allargaran fins al 20 de maig.