El Centre Innova acollirà la jornada “Eines per triomfar en el teu negoci”

Es tractaran les claus per tirar endavant noves iniciatives empresarials.

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Pineda de Mar organitza aquest proper 17 de maig al Centre Innova una jornada dedicada a la iniciativa empresarial sota el títol “Eines per triomfar en el teu negoci”, amb la col·laboració de l’AIJEC (Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya) i l’Associació d’Empresaris dels Polígons Industrials de Pineda de Mar.
 
La Jornada està prevista per al proper dimarts de 9.30 a 11.00 h. Hi haurà una presentació i conferència a càrrec de David Anton i Sílvia Barnet, president i secretària general de l’AIJEC respectivament. En aquesta sessió es tractaran les claus per tirar endavant actualment un negoci, impulsant la perseverança, la passió en l’activitat empresarial, la correcció dels possibles errors i l’atenció a les necessitats del consumidor, que experimenten un canvi constant.
 
Per assistir a aquesta jornada cal inscriure’s gratuïtament per correu electrònic a info@aepipm.cat o innova@pinedademar.cat o bé per telèfon al 93 767 15 60 ext. 2.