Ràdio Pineda estrena web en el seu 30è aniversari

Inclou textos, fotos i les veus dels protagonistes de les informacions.

Ràdio Pineda estrena web de l’emissora a Internet amb nova adreça,www.radiopineda.cat. Amb un disseny clar, modern i atractiu, la web potencia les notícies més pròximes i el contacte amb els oients i internautes a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. El contingut inclou textos, fotos i les veus dels protagonistes de les informacions. Les notícies s’organitzen per seccions, com el tema del dia, economia, societat, cultura i esports, entre d’altres. També s’inclou una secció dedicada a les eleccions municipals amb les candidatures i la campanya electoral a Pineda.
 
L’apartat “Ràdio a la carta”ofereix entrevistes, informatius i programes que es pengen a la web poc després de ser emesos per Ràdio Pineda 94.6 FM. Tots els àudios es poden escoltar des de la mateixa web. També des de la capçalera de la web s’accedeix directament a “Escolta’ns en directe”, el servei de streaming que permet escoltar la programació de Ràdio Pineda per Internet.
 
La web radiopineda.cat també inclou la programació de l’emissora, les dades corporatives, l’equip humà i tècnic, la història de la ràdio i els premis que ha rebut. La nova web radiopineda.cat també ofereix una completa secció d’enllaços a les pàgines web de les entitats i associacions de Pineda. 
 
A l’apartat “Publicitat” de la web sabreu com anunciar-vos, i s’enllaça amb les pàgines web dels clients de l’emissora per potenciar el comerç de proximitat.
 
La nova web radiopineda.cat pren el relleu a la web radiopineda.com que des del 2004 ha seguit l’actualitat de Pineda amb notícies diàries. Des de llavors s’han publicat un total de 18.000 notícies i la web ha tingut més de 125.000 visites.
 
L’emissora municipal de Pineda, Ràdio Pineda, celebra aquest any el 30è aniversari i ha estrenat la nova web a l’adreça radiopineda.cat.