Comença la tercera fase del pla d’asfaltat a Pineda de Mar 2008-2011

Aquesta actuació començarà a Les Creus entre el 9 i el 18 de maig.

La tercera fase d’asfaltat a Pineda de Mar 2008-2011 començarà la segona setmana de maig. Serà al barri de Les Creus, entre els dies 9 i 18 d’aquest mes. Els operaris començaran a treballar al carrer Garbí que s’asfaltarà en el tram comprès entre el carrer Montnegre i Elisenda de Montcada. La voluntat d’aquesta actuació és reforçar l’asfalt existent i millorar el drenatge per evitar que es creïn basses d’aigua quan plogui.
 
Els treballs de millora de l’asfalt dels carrers de Pineda en la seva tercera fase començaran pel carrer Garbí, el lateral de la carretera N-II al seu pas per Les Creus. Els treballs obligaran a tallar aquesta via durant 4 dies, en concret del 9 al 12 de maig. Quedarà també anul·lada, mentre durin els treballs, l’entrada des de l’N-II a Les Creus pel carrer Montnegre. L’actuació permetrà reforçar el paviment i reduir les basses d’aigua que es formen en alguns punts del carrer.
 
També s’asfaltaran els carrers Montseny, Elisenda de Montcada, Tramuntana, Migjorn, Xaloc, Mestral, Sant Jaume, Canigó, Granada i Montnegre. Aquests carrers quedaran tallats al trànsit entre el 12 i el 18 de maig un màxim de 3 dies.
 
Afectació al bus urbà.
Mentre es portin a terme els treballs d’asfaltat al carrer Garbí, quedarà afectat el recorregut del bus urbà. En concret s’anul·larà la parada de la plaça de les Creus, ja que el bus no passarà pel carrer Garbí sinó que ho farà pel carrer Montseny. Aquesta modificació serà del 9 a l’11 de maig.