Llum verda a la construcció del nou Institut Pineda

El Govern de la Generalitat ha aprovat una inversió de 125,3 milions d’euros per a la construcció i

L’IES Pineda va començar a prestar el seu servei educatiu el curs 2006-07 a les oficines comercials del carrer Santiago Rusiñol i s’hi van estar dos cursos. El 2008-09 es van traslladar a la plaça d’Orient un cop el CEIP Aloc va estrenar el nou centre i va deixar lliures aquestes dependències municipals. El terreny on es construirà ara el nou IES Pineda està ubicat darrere el CEIP Mediterrània, a la zona alta de Can Cornet. La Generalitat ha aprovat la nova construcció amb un pressupost de 5.337.348 euros i amb una capacitat per a 360 alumnes.

El Govern ha aprovat una inversió de 125,3 milions d’euros per construir i substituir 26 centres escolars arreu del territori. D’aquest seguit d’actuacions, la gran majoria, 18 de les quals com la de Pineda de Mar, són noves construccions de centres que fins ara estaven de forma provisional en mòduls prefabricats o en altres dependències dels municipis.

Les obres de millora i nova construcció permetran crear places per a 9.075 alumnes en un total de 17 escoles i 9 instituts. Amb aquesta inversió, el Govern ha destinat 1.120 milions d’euros a construir i millorar els centres educatius en els dos darrers anys.