Les noves guinguetes de platja obriran per Setmana Santa

Disposaran de millors instal•lacions i oferiran activitats culturals, lúdiques i esportives.

Tres de les quatre noves guinguetes de la platja de Pineda de Mar, dues situades a la platja dels Pescadors i l’última a la platja de Poblenou, obriran ja aquest proper cap de setmana, aprofitant el període de Setmana Santa d’enguany. Faltarà encara obrir la darrera, també a la platja dels Pescadors, que estava ubicada davant l’estació i que s’ha traslladat uns dos-cents metres en direcció a Santa Susanna. Aquesta guingueta obrirà properament, tan bon punt s’hagin acabat els treballs de canalització d’aigua i electricitat.
 
Una altra de les novetats serà la guingueta de la platja del Poblenou que, en compliment de la nova normativa, tindrà el mateix disseny que les altres tres. Les noves guinguetes tenen una superfície de vora 20 metres quadrats amb uns 100 metres de terrassa i, a més, inclouran un mòdul adherit on s’hi col·locaran un mínim de dos lavabos i un màxim de quatre segons el cas, que podran ser utilitzats tant pels banyistes com pels clients. La regidora de Medi Ambient, Mònica Palacín, ha destacat la seva satisfacció per la nova imatge de les guinguetes i per l’oferta cultural i lúdica que oferiran.
 
D’entre les activitats d’oci que estan previstes, els responsables de les guinguetes oferiran música en viu, monòlegs i, durant l’horari diürn, partits de voleibol i altres jocs esportius, sempre subjectes a un horari flexible que dependrà dels diferents pics d’ocupació de la platja que comporti la temporada turística.