L’Espai Jove torna a organitzar les campanyes “Com t’ho fas de tarda” i “Com t’ho fas de nit”

Les inscripcions acaben al llarg d'aquest mes d'abril.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha tornat a programar les campanyes “Com t’ho fas de tarda” i “Com t’ho fas de nit” dirigida al jovent del municipi. El període d’inscripció acaba a finals de mes.
 
Com t’ho fas de tarda
Des del 7 fins al 28 de maig s’organitzarà la campanya “Com t’ho fas de tarda”, dirigida a nois i noies de 12 a 15 anys. El calendari inclourà quatre dissabtes en els quals es faran diverses activitats esportives amb equips de deu persones que triaran els propis participants, i el 4 de juny s’organitzarà una excursió amb els equips guanyadors. El període d’inscripció serà del 4 al 27 d’abril. 
 
Dins de les diferents activitats programades, que es faran de quatre a vuit de la tarda, hi ha preparada una activitat multiesportiva per al dia 7 de maig, un circuit esportiu per al 14 de maig, jocs sota el nom “Tornem a la infància” el 21 de maig, i una gimcana amb cloenda final per al dia 28. Abans de cada activitat, hi haurà una reunió d’organització en la qual hi haurà de participar almenys un dels membres de cada equip.
 
La normativa permet que els equips puguin tenir fins a dos participants de 16 anys. D’altra banda, hauran de ser mixtos, hi haurà d’haver 3 persones del mateix sexe en cadascun dels equips. Cada cap de setmana l’equip podrà canviar dos jugadors, en el cas que sigui necessari. Es puntuarà segons el resultat de cada dissabte i el compromís general de l’equip en la campanya, i després se sumaran les puntuacions, de les quals en sortiran els guanyadors.
 
Com t’ho fas de nit
La campanya 2011 d’activitats esportives “Com t’ho fas de nit” començarà el proper 29 d’abril. Es prolongarà durant set dissabtes en els quals els joves de 16 a 20 anys podran concursar en equips mixtos de 10 jugadors per emportar-se el premi d’un viatge de cap de setmana els dies 18 i 19 de juny. Les inscripcions tenen una data límit fins al 13 d’abril.
 
Des del 29 d’abril fins al 10 de juny tindran lloc les diferents jornades esportives, que es faran de les nou del vespre a la una de la matinada i que inclouran una activitat multiesportiva el 29 d’abril, partits de bàsquet el 6 de maig, activitats de dansa el 13, partits de futbol 7 el dia 20, jocs sota la denominació “Tornem a la infància” el dia 27, partits de vòlei platja el 3 de juny i, per últim, una gimcana el dia 10 del mateix mes.
 
Les normes permeten que els equips puguin tenir fins a dos participants que superin l’edat màxima permesa en un any. Els equips hauran de ser mixtos, ja que almenys 4 persones de l’equip hauran de ser del mateix sexe. La puntuació final es considerarà segons el resultat de cada dissabte i el compromís general de l’equip en la campanya. Només podran aconseguir el premi aquells jugadors dels equips guanyadors que hagin participat almenys en 4 de les 7 proves.

Arxius adjunts