Gairebé 500 persones participen al Dia Mundial de l’Activitat Física

Es van organitzar diferents activitats a Can Xaubet així com una caminada popular.

El passat dimecres 6 d’abril Pineda de Mar es va afegir a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física amb diverses activitats dirigides a tota la ciutadania. Així doncs, el complex esportiu Can Xaubet, que organitzava una jornada de portes obertes durant tot el dia, va rebre la visita de 471 persones que van voler realitzar diferents exercicis físics a les instal·lacions.
 
Enguany a Can Xaubet es van preparar activitats específiques per a majors de 16 anys a les quals van assistir-hi gairebé mig miler de persones, entre les quals n’hi va haver 95 que no eren abonades del complex esportiu i que van aprofitar la jornada per acostar-se expressament al centre per practicar alguna de les activitats físiques organitzades. Una altra de les accions que es van portar a terme dins del Dia Mundial de l’Activitat Física va ser una caminada popular que va començar a dos quarts de quatre de la tarda i que va aplegar 36 persones, que van caminar des de la plaça Sara Llorens fins a Can Xaubet.
 
D’aquesta manera, Pineda de Mar es va sumar a la lluita contra el sedentarisme i al foment de l’activitat física i la pràctica de l’esport amb la participació d’habitants del municipi que es van animar a contribuir en aquesta iniciativa.