Pineda celebrarà la segona edició de la Setmana de la Gent Gran

Des de l’11 al 17 d’abril es faran diverses activitats com xerrades, teatre, cinema o tallers.

La setmana de l’11 al 17 d’abril se celebrarà la segona edició de la Setmana de la Gent Gran a Pineda de Mar. Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Pineda de Mar amb el suport del Departament d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. La programació inclourà diferents activitats diàries com xerrades, teatre, cinema o tallers dirigides a les persones grans del municipi.
 
Dilluns 11 a les 17.00 h hi haurà una xerrada sobre “La sexualitat i l’afecte en la vellesa” a càrrec de Creu Roja Alt Maresme. El dimarts 12 a les 18.00 h a la plaça de les Mèlies es presentarà el Programa Intergeneracional amb els infants dels Centres Oberts d’Infància. El dimecres 13, també a les 18.00 h, es farà un taller gratuït anomenat “La gestió de la convivència a les comunitats de veïns”, el qual requerirà una inscripció prèvia a la Regidoria de Ciutadania i Barris. El taller es portarà a terme a l’espai de l’Auditori de Can Comas i tindrà una durada aproximada de 3 hores.
 
El dijous 14 a les 17.30 h, també a l’auditori de Can Comas, es farà una xerrada envers la temàtica de l’herència, testaments i últimes voluntats, a càrrec del Sr. Antonio Reyes, advocat del Centre Anna Bachs. El divendres 15 a les 17.00 h, a l’auditori de Can Comas, l’inspector en cap de la Policia Local de Pineda de Mar oferirà una xerrada que s’anomenarà “Com evitar l’engany. Consells per a la gent gran”.
 
Dissabte 16 a les 16.00 h, hi haurà tarda de cinema a l’auditori de Can Comas, amb la projecció de la pel·lícula “Las chicas del calendario”, basada en la història real d’un grup de dones britàniques que es van fotografiar despullades per a un calendari en benefici de la lluita contra la leucèmia. El mateix dissabte a les 18.00 h, a la plaça Espanya, es representarà l’obra “Càsting”, a càrrec del Grup de Teatre Les Mèlies.
 
Per últim, el diumenge 17 a les 11.00 h, hi haurà una exposició de balls esportius a la plaça Espanya i, seguidament, a les 12.00 h, un el Gran Festival per recordar del grup cultural Les Meliets.
 
La setmana de la gent gran disposarà d’un servei gratuït del Xino-xano, que sortirà des de la plaça Països Catalans i des de la plaça de Les Mèlies abans i després de les activitats que es realitzin, menys el dimecres 13, que no hi haurà servei i el diumenge 17, que només estarà disponible un cop acabat el Gran Festival de Les Meliets.