Pineda de Mar amb el Dia Mundial de l’Activitat Física

El municipi participa en aquesta iniciativa el proper 6 d’abril amb diverses activitats esportives.

Pineda de Mar participarà activament el proper 6 d’abril amb el Dia Mundial de l’Activitat Física. Ho farà amb diverses activitats sota el lema “Junts per una vida activa i feliç”. Així, a dos quarts de quatre de la tarda, hi ha prevista una caminada des de la plaça Sara Llorens fins a Can Xaubet, amb una durada d’uns 30 minuts i també tindrà lloc una mini-marató d’aeròbic amb dues sessions de 30 minuts. D’altra banda, el complex esportiu Can Xaubet farà una jornada de portes obertes amb una programació especial d’activitats físiques per a majors de 16 anys en diferents sessions, entre les 9.30 i les 12.00 h i des de les 15.30 a les 20.00 h.
 
El Dia Mundial de l‘Activitat Física se celebra des de l’any 2002 a tot el món i està impulsat per l’associació AgitaMundo (Xarxa mundial per a la promoció de l’activitat física) amb el suport de l’OMS. Aquest és el segon any consecutiu que la Generalitat de Catalunya participa en AgitaMundo a través del Pla d’Activitat Física Esport i Salut (PAFES) i diversos municipis com Pineda de Mar s’han adherit a la proposta amb les seves pròpies activitats.
 
Aquest seguit d’activitats tenen com a objectiu lluitar contra el sedentarisme i  recomanar l’activitat física i la pràctica de l’esport per millorar la qualitat de vida dels pacients i prevenir l’aparició de determinades malalties. En la passada edició del 2010, van participar en aquesta iniciativa 36.890 persones i 175 entitats a Catalunya.