El ple aprova per unanimitat el pla de millora urbana i reparcel•lació de Can Carreras

El consistori pinedenc gestionarà el projecte que també engloba la part de Calella.

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Pineda de Mar corresponent al mes de març va aprovar per unanimitat el pla de millora urbana i reparcel·lació de Can Carreras. Es tracta de l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de redacció del projecte que té un cost de gairebé 300.000 euros. Aquest punt de l’ordre del dia també va aprovar l’encàrrec de gestió formulat per l’Ajuntament de Calella per a la realització conjunta d’aquesta acció. El regidor d’Urbanisme, Pere Clarabuch, va explicar que és un punt important per tirar endavant un seguit de millores a l’urbanització. Clarabuch va dir que Urbanisme de la Generalitat va subvencionar amb 300.000 euros el pla aprovat en el ple. El regidor va aclarir que una part de Can Carreres, un 7%, pertany al terme municipal de Calella i que després de la signatura del conveni serà el consistori pinedenc qui coordinarà aquesta acció global.
 
El ple de l’Ajuntament de Pineda també va aprovar la creació d’una plaça d’economista per millorar la gestió econòmica del consistori. La creació d’aquesta plaça va comptar amb el vot favorable de l’equip de govern del PSC i ERC, i l’abstenció dels grups municipals de l’oposició, CiU i PP, mentre que 100xCent per Pineda hi va votar en contra.
 
El Ple de l’Ajuntament de Pineda va aprovar per unanimitat una modificació urbanística en una parcel·la del carrer Jaume I on s’ha de construir un geriàtric. Els propietaris van presentar una reclamació sobre la part que s’ha de cedir a l’Ajuntament d’aquesta parcel·la, i finalment, s’ha acceptat la reclamació de la propietat.
 
Un altre dels punts que es va aprovar per unanimitat va fer l’adjudicació dels serveis de quiosc-bar a la platja de Pineda fins el 2015. Concretament s’han adjudicat quatre de les sis guinguetes previstes inicialment, segons va explicar en el ple la regidora de Medi Ambient, Mònica Palacín. Les dues que han quedat sense explotació, perquè el concurs ha quedat desert, són la guingueta de la platja dels Pins i la de la zona de Can Pelai. En aquest sentit, també es va aprovar l’adjudicació del servei de prevenció d’accidents i vigilància i salvament de la platja per les temporades 2011-2014.