20.993 pinedenques i pinedencs estan cridats a participar de les eleccions europees

Les eleccions es celebraran el proper diumenge 9 de juny amb 7 col·legis electorals i 31 meses a disposició de la ciutadania. Els membres titulars de les meses estan convocats a una reunió informativa prèvia el proper dijous 6 a la Sala de Plens.

Les eleccions europees, celebrades cada cinc anys, tindran lloc aquest proper diumenge 9 de juny. Més de quatre-cents milions de votants dels països membres de la Unió Europea estan cridats a les urnes per tal d’escollir els 720 representants del proper Parlament Europeu. Des d’Espanya se n’escolliran 61, dos més que en la darrera convocatòria.

Segons dades de la Oficina del Censo Electoral de Barcelona, a Pineda hi resideixen un total de 20.993 persones amb dret a vot a les eleccions europees. L’Ajuntament de Pineda de Mar posarà 7 locals amb un total de 31 meses a disposició de les persones que vulguin exercir el seu dret a vot.

Reunió prèvia amb els titulars de les meses

El proper dijous 6 de juny, a partir de les 19h i a la Sala de Plens, tindrà lloc la reunió prèvia amb els titulars de totes les meses per tal de compartir la informació essencial de la jornada electoral. A més del funcionament teòric, s’explicaran detalls com els permisos i retribucions als quals tenen dret les persones convocades a mesa, i també detalls de les sancions que comporta l’incompliment de les respectives obligacions.