La quarta edició del concurs Giramaresme dóna el tret de sortida

El grup guanyador farà una gira per diferents poblacions de l’Alt Maresme.

El concurs de música jove Giramaresme es posa ja en marxa amb el període d’inscripció dels participants, que podran confirmar la seva candidatura de l’1 al 21 d’abril. Aquest any serà la quarta edició d’aquest certamen, que reuneix bandes i solistes de la comarca que no tenen contracte discogràfic. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar.
 
De totes les propostes inscrites, un jurat seleccionarà a vuit finalistes que actuaran en dos concerts. Els quatre primers actuaran el 3 de juny a Santa Susanna i els quatre restants ho faran el dia següent a Arenys de Munt. En els dos concerts serà el públic assistent l’encarregat de seleccionar els quatre que passaran a la fase definitiva.
 
L’11 de juny a Calella es farà el concert del qual sortirà el guanyador d’enguany, que també serà escollit pels assistents i que obtindrà finalment la possibilitat de fer una gira per diverses localitats de l’Alt Maresme remunerada amb 4.000 euros. Tots els participants també optaran a un concert de teloners que serà valorat en 300 euros.
 
Una iniciativa recolzada per diversos municipis de la comarca
El concurs està organitzat per les regidories de Joventut dels Ajuntaments d’Arenys de Mar i Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera. Aquest certamen de música jove, que va néixer el 2008 i que ja arriba a la seva quarta edició, té la intenció de donar a conèixer bandes o solistes novells de la comarca i oferir la possibilitat de realitzar una gira de concerts i ajudar amb una petita empenta noves propostes emergents.

Per a més informació podeu consultar Giramaresme.