Oberta la convocatòria d’ajuts per a empreses i emprenedors de Pineda de Mar

S’han convocat 4 línies d’ajuts per ampliacions, adequacions i millores de locals comercials, trasllat d’activitats, per a nous autònoms i per a la contractació de persones. Les sol·licituds de les ajudes es podran presentar fins el 30 de novembre.

Un any més l’Ajuntament de Pineda de Mar ha convocat els Ajuts de Promoció de l’Economia Local que tenen per objecte fomentar la creació, ampliació, adequació, trasllat d’iniciatives econòmiques, així com l’autoocupació i l’ocupació a Pineda. El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquestes ajudes finalitza el 30 de novembre. Aquests ajuts van dirigits tant a empreses com a emprenedors, i es divideixen en quatre línies d’ajuts.

 

 

La primera línia de subvencions és la destinada a sufragar fins a un 50% i fins a un màxim de 1.500 € del cost d’ampliacions, adequacions i millores de locals comercials. La segona línia, que també cobreix fins un 50% del cost fins a un màxim de 1.500 €, va dirigida a aquelles activitats que s’hagin traslladat cap a zones de concentració comercial de Pineda, al centre, i també als polígons. També si s’ha fet el trasllat de l’activitat des d’un altre municipi.

 

La tercera línia de subvencions es centra en el foment de l’autoocupació, per aquelles persones que hagin iniciat la seva activitat a partir de l’1 d’octubre de 2018, amb domicili fiscal o local comercial obert al públic a Pineda, amb l’atorgament d’un ajut equivalent al sou mínim interprofessional. Per últim la quarta línia d’ajuts subvenciona la contractació de persones a l’atur procedents dels dispositius locals d’ocupació per un mínim de tres mesos amb l’atorgament d’un únic ajut equivalent al sou mínim interprofessional.

 

Podeu descarregar les sol·licitud de cada ajuda juntament amb les bases al final d’aquesta pàgina.

 

Les sol·licituts es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Pineda de Mar https://seu.pinedademar.org/ o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’ajuntament.

 

Per més informació cal dirigir-se al Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda, al carrer Torres Quevedo 16, o bé al telèfon 937671560.

 

Arxius adjunts