L'Ajuntament de Pineda de Mar signa un conveni per a les obres del vial de l’escola Horitzó

El Consell Comarcal del Maresme aportarà 40.000 euros al consistori per al finançament.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, han signat aquest dimarts un conveni pel qual el consistori pinedenc rebrà de part del l’autoritat comarcal una suma de 40.000 euros en concepte de finançament per a les obres d’urbanització del vial que s’ha d’asfaltar i condicionar al CEE Horitzó. La subvenció ha tingut una acollida unànime per part de tots els grups polítics de les dues administracions, que han considerat aquesta mesura com un projecte de comarca.
 
L’alcalde pinedenc, Xavier Amor, ha destacat la necessitat d’apostar per l’educació i, en aquest cas, per millorar l’accés i les prestacions de l’escola d’Educació Especial Horitzó, que amb aquestes obres també obtindrà més seguretat per als alumnes i professors de l’escola a l’entrada i sortida del centre. La zona que s’asfaltarà va des de les instal·lacions de l’antiga escola fins a la riera, i se separarà amb una vorera la zona d’estacionament per als cotxes.
 
El president del Consell Comarcal, Josep Jo, ha avalat el projecte de reforma del vial i ha expressat la seva satisfacció per col·laborar amb l’Ajuntament de Pineda de Mar en el que ha considerat un projecte d’escola d’àmbit territorial. Jo ha reconegut la importància de l’escola Horitzó com a centre integrador de la comarca, ja que hi assisteixen alumnes de diferents poblacions del Maresme i d’altres que vénen de la Selva.
 
L’escola Horitzó necessitava aquestes mesures d’adequació dels vials per a la futura construcció de les instal·lacions de la nova escola, i les dues obres es podrien fer al mateix temps de cara a l’any vinent. L’alcalde, Xavier Amor, es reunirà pròximament amb el nou delegat territorial d’educació per començar a plantejar l’inici de les obres de la nova escola.