Comença la reurbanització de l’avinguda Hispanitat amb el carrer Ponent

Les obres donaran continuïtat al tram de l’avinguda Hispanitat entre el carrer Ponent i el passatge de Santa Isabel. En una primera fase s’enderrocaran tres antics habitatges i en una segona s’iniciaran les obres d’ampliació de les voreres i la calçada.

Aquest setmana es dona inici a les obres de reurbanització de l’avinguda Hispanitat entre el carrer Ponent i el passatge Santa Isabel. Aquest és un tram que restava per urbanitzar i donar continuïtat a l’avinguda Hispanitat entre la parròquia Sant Joan Baptista i la plaça dels Països Catalans.

 

La nova urbanització permetrà l’ampliació de les voreres a banda i banda de l’avinguda, un carril d’estacionament en bateria donant continuïtat al carrer, nou arbrat i lluminària.

 

En una primera fase de la urbanització s’enderrocaran tres antics habitatges de cada banda del carrer per aconseguir l’espai necessari per ampliar les voreres i donar la continuïtat a tota l’avinguda. A continuació, començaran les obres per condicionar les voreres i la calçada.

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts