El ple aprova per unanimitat el projecte del futur passeig de Ribera

Inclourà un carril bici i un vial per a vianants a banda i banda de l’actual carretera.

El ple ordinari de l’Ajuntament de Pineda de Mar corresponent al mes de febrer va aprovar per unanimitat el projecte de desplaçament de la carretera d’Hortsavinyà per poder desenvolupar el futur passeig de Ribera. Aquest passeig inclourà un vial per a vianants i un carril bici, separats, però, per l'actual carretera. En el punt de l’ordre del dia es va aprovar tant el projecte d'obra com les indemnitzacions que s'han de pagar als pagesos propietaris dels terrenys afectats per l'actuació.
 
La proposta, tal com va defensar l’equip de govern, es desenvoluparà en dues fases. Primer veurà la llum l'espai destinat al passeig a peu, a tocar del marge dret de la riera i que s'allargarà entre l'institut Joan Coromines i l'antiga pedrera de Montpalau. Segons es va informar en el ple, serà la Diputació l'encarregada d'habilitar el camí i d'instal·lar-hi la senyalització corresponent.
 
Posteriorment, en un període encara per concretar, s'executarà la construcció del carril bici que en un principi haurà d'aconseguir el suport econòmic d'altres administracions per poder tirar endavant.