L’Ajuntament de Pineda de Mar prohibeix la pesca a la platja de gossos

Balanç positiu del primer any de funcionament del nou equipament

El govern municipal (PSC) de l’Ajuntament de Pineda de Mar fa un balanç positiu del primer any de funcionament de la platja de gossos al municipi. Amb l’objectiu de millorar l’equipament s’ha decidit prohibir la pesca a la platja de gossos del municipi. Aquesta decisió ve motivada per la reincidència en l’abandonament d’hams a la zona delimitada pel bany dels gossos que aquests animals es mengen, posant en perill la seva vida.

Per aquest motiu, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Pineda de Mar ha aprovat aquest dilluns prohibir la pesca amb canya a la platja de gossos del municipi, situada entre la platja de la Riera i la platja de Poblenou. L’ajuntament tramitarà el permís pertinent a Costes (Ministeri de Medi Ambient).

Un any de platja de gossos a Pineda de Mar

La platja de gossos del municipi de gossos celebrarà aviat el primer any. Està ubicada davant del passeig Marina, entre la platja de la Riera i la platja de Poblenou i està oberta 365 dies l’any, amb horari il·limitat. La platja «ha tingut molt bona acollida i dona resposta a la necessitat que tenen els animals de companyia i els seus propietaris de gaudir també de la platja», segons l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor. La platja de gossos té instal·lades tanques delimitadores de l’espai lateral i està equipada amb papereres, rètols amb la normativa d’ús i dutxa específica per gossos. Com a millora, l’ajuntament de Pineda de Mar instal·larà una nova tanca a la part de dalt de la platja de gossos per limitar l’espai amb el passeig de mar.

Manteniment de la Bandera Blava

L’experiència de la platja de gossos no ha perjudicat l’obtenció dels dos guardons de bandera blava del municipi. Per segon any consecutiu, tant la platja de la Riera com la platja dels Pescadors han obtingut la bandera blava.

 

Arxius adjunts