Caps de setmana de Carnestoltes a Pineda de Mar

Hi ha programades activitats per al cap de setmana del 5 i 6 de març i per al dissabte 12.

Pineda de Mar ja té preparat el programa de les festes del Carnestoltes 2011, que aquest any tindrà activitats tant el cap de setmana del 5 i 6 de març com el dissabte següent. Aquestes activitats seran organitzades per diferents entitats de la població que participaran a les rues o en els altres esdeveniments que hi ha preparats i que comptaran amb el suport de l’Ajuntament de Pineda de Mar.
 
El dissabte dia 5 de març hi haurà un ball de disfresses de Carnaval al pati de Can Comas que s’allargarà des de les quatre de la tarda fins a les dotze de la nit, organitzat pel bar Can Comas. Primerament es farà un ball infantil i després, sobre les nou de la nit, hi haurà el ball d’adults. Hi haurà premis per als més originals tant en la modalitat de petits com en la de grans.
 
El diumenge 6 de març tindrà lloc la Rua de Carnaval de Pineda de Mar, organitzada pel departament de Cultura de l’Ajuntament, a partir de les 11 del matí. La rua sortirà del passeig Marítim i farà un recorregut per diversos carrers del municipi fins a arribar a la plaça de les Mèlies. Allà es farà la XXV Escudellada Popular a càrrec de la Xarxa d’Iniciatives Pinedenques (XIP).
 
Les activitats seguiran el dissabte 12 de març amb una Rua Infantil a Poblenou a partir de les quatre de la tarda, impulsada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou. Un cop hagi finalitzat hi haurà una xocolatada amb animació infantil a la plaça Nova. I a partir de les set de la tarda s’iniciarà la Rua de l’Alt Maresme, organitzada per la Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme, que recorrerà carrers de Pineda de Mar i Calella. Aquest any la rua començarà a l’avinguda Mediterrani de Pineda i seguirà per l’avinguda Hispanitat fins a arribar al rierany dels Frares. Un cop a Calella, continuarà des del carrer Església fins a l’Indústria. Posteriorment s’organitzarà un fi de festa amb ball i lliurament de premis a la fàbrica Llobet.