S’organitza una jornada sobre imatge corporativa

El taller vol donar eines a les empreses locals per tal de definir una estratègia d’imatge.

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic, en col·laboració de l’Assessoria d’Imatge Intregal ACCO, organitza una jornada-taller dirigida a les empreses en la qual es parlarà de les estratègies de gestió d’imatge corporativa. Aquesta activitat tindrà lloc a l’auditori del Centre Innova de Pineda de Mar el proper 21 de febrer, de 14.30 a 16.30 h de la tarda.
 
El mercat actual obliga les empreses a adaptar-se a la competitivitat creixent i a traçar noves estratègies per tal d’atraure més clients, diferenciar-se de la competència o millorar els resultats econòmics. Les empreses han anat canviant les seves prioritats i ja no competeixen amb els seus productes, sinó que ho fan mitjançant el valor afegit de la innovació del model de negoci i de la seva imatge corporativa.
 
Aquesta jornada pretén que, mitjançant un taller pràctic, es puguin donar eines a les empreses locals per tal de definir una estratègia d’imatge corporativa per al seu negoci, entenent les particularitats de cada sector. Amb una eficaç gestió d’aquests recursos, es pot incrementar la rendibilitat i potenciar els resultats fruit de la seva activitat com a empresa.
 
Per assistir-hi, cal fer una inscripció gratuïta trucant al telèfon 93 767 15 60 (ext. 0800) o per correu electrònic a la direcció innova@pinedademar.cat.