Els casals d’avis de Pineda de Mar oferiran servei de menjador

El preu dels menús serà assequible i se’n podran beneficiar tots els majors de 65 anys.

Els dos casals d’avis de Pineda de Mar, el del centre i el del barri de Poblenou, ampliaran els seus serveis a partir del proper dilluns 14 de febrer amb la posada en marxa d’un servei de menjador per a persones més grans de 65 anys. L’horari del dinar serà de dos quarts d’una fins a les dues del migdia i no superarà els 6 euros, i els socis dels casals tindran descompte. Aquesta iniciativa, que tindrà un període inicial de prova, compta amb el recolzament dels Serveis Socials.
 
De moment, ja s’han recollit una cinquantena de demandes de persones interessades en el servei al casal de la plaça de Les Mèlies i una setantena al casal de Poblenou. Degut a la recent rehabilitació dels edificis dels dos casals, gràcies a fons estatals, s’ha plantejat aquesta proposta ja que amb les instal·lacions actuals es poden organitzar uns menjadors en condicions.
 
El preu del dinar serà molt assequible gràcies al conveni establert amb l’Ajuntament de Pineda de Mar, que ha donat suport a aquesta iniciativa. De moment, però, es mantindrà un període de prova per comprovar que la demanda existent asseguri la viabilitat econòmica del servei. També es preveu la introducció d’ajudes mitjançant els Serveis Socials per a aquelles persones amb dificultats econòmiques que no els permetin utilitzar el menjador i requereixin del servei.