La Regidoria de Joventut organitza una esquiada a la Masella

Les reserves per a la sortida a la neu es poden fer fins al 22 febrer al Punt d’Informació Juvenil.

La Regidoria de Joventut ha organitzat una esquiada per als dies 3 i 4 de març a les pistes de La Masella. Hi ha dues opcions possibles a escollir. Es pot optar per anar-hi el dijous dia 3 i divendres dia 4 de març o per anar-hi només el dijous. El preu per un dia és de 45 euros i inclou el forfait, el dinar a les pistes, l’assegurança i el trajecte en bus.
 
Si es tria l’opció d’anar-hi els dos dies, el preu és de 84 euros. Inclou el forfait per als dos dies, una nit d’hotel amb pensió completa, l’assegurança per als dos dies i el bus. En el cas que no es tingui el material per esquiar, es pot llogar a les mateixes pistes per 7,20 euros per dia.
 
Tant si trieu l’opció d’un dia com de dos, s’haurà de fer una paga i senyal en concepte de reserva abans del 22 de febrer. Si decidiu anar-hi només dijous, s’haurà de fer un pagament de 15 euros, i si són els dos dies haureu d’abonar 25 euros. Per a més informació i reserves, us podeu acostar al Punt d’Informació Juvenil, a la planta baixa de Can Comas.