Pineda ja disposa d'una nova zona esportiva i lúdica a Can Feliu de Manola

Dissabte 5 de febrer es va inaugurar el nou camp de futbol 7 de gespa artificial i un parc lúdic.

L’actual zona esportiva de Can Feliu de Manola ha canviat totalment d’aspecte. Aquest dissabte es va inaugurar el nou camp de futbol 7 de gespa artificial i un parc lúdic amb un espai verd amb vegetació i arbrat i una zona d’esbarjo amb jocs infantils per als més petits. La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el regidor d’Esports, Francesc Millán, i la regidora de Medi Ambient, Mònica Palacín. També hi van assistir regidors del consistori pinedenc i el president de l’Associació de Veïns del barri, Luís Carranza.
 
Dissabte es van jugar els primers partits al nou camp amb els equips inferiors del CF Pineda i el Poblenou i els corresponents als Jocs Escolars. També hi va haver una xocolatada i posteriorment l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, va fer un parlament en motiu de la inauguració d’aquests equipaments. L’acte es va tancar amb un petit piscolabis.
 
El camp de futbol 7 de Can Feliu de Manola donarà resposta a la demanda dels clubs esportius de Pineda de Mar, que tindran unes instal·lacions noves per jugar-hi partits i fer-hi entrenaments. D’altra banda, el nou espai del parc també serà un lloc de trobada per als infants i per a la gent gran del barri. Per això properament s’obrirà un procés participatiu entre el veïnat per posar nom a aquests nous equipaments municipals.
 
Podeu veure més imatges de la inauguració al canal Flickr de l'Ajuntament.