Es repinten els passos de vianants a diversos carrers de Pineda

S'aplica una pintura de doble component més resistent i que redueix el risc de relliscades.

Aquesta setmana els operaris dels Serveis Municipals de l’Ajuntament de Pineda de Mar han iniciat el procés de repintat dels passos de vianants a diversos carrers del municipi. Com a novetat destaca la pintura de doble component que s’està utilitzant amb la finalitat de reduir el risc de relliscades i que és força més resistent que l’actual. El regidor de mobilitat, Paco Martín, ha explicat que aquestes millores intentaran minimitzar en la mesura del possible l’afectació del trànsit que puguin provocar.
 
Els treballs de repintat dels carrers de Pineda de Mar han començat a l’avinguda Montserrat i seguiran pel carrer Santiago Rusiñol i el passeig Costa Brava, a Poblenou. Després de tenir completades aquestes vies principals es donarà prioritat a la renovació de tots els passos de vianants propers als col·legis de Pineda de Mar.
 
La nova pintura que es fa servir té dos avantatges importants. En primer terme té una composició que resisteix molt millor l’erosió provocada pel pas del temps i, d’altra banda, la seva superfície rugosa evita que les persones que hi circulin tinguin el risc de relliscar en condicions meteorològiques adverses com ara en dies de pluja intensa.
 
Durant el procés de repintat, els operaris, en col·laboració amb la Policia Local, hauran de tallar l’accés a alguns carrers mentre s’aplica i es deixa assecar la pintura, però s’intentarà reduir al màxim els inconvenients que puguin causar aquestes obres als conductors que circulin per Pineda de Mar obrint vies alternatives de pas.