Primera reunió per a la cantata de la inauguració de la biblioteca

Dimarts que ve es començarà a preparar aquesta iniciativa que està oberta a tothom.

El proper dimarts 25 de gener a les 21.00 h s’organitza una reunió a Can Comas per començar a preparar una cantata popular en motiu de la inauguració del nou edifici de la biblioteca Serra i Moret de Pineda. La participació en aquesta iniciativa està oberta a tothom i no és necessari tenir nocions de música per apuntar-s’hi.
 
La cantata porta per títol La llegenda de Sant Jordi, obra dels compositors Raimon i Bernat Romaní. Consta de fins a quatre veus (sopranos, baixos, tenors i contralts) i té una durada aproximada de mitja hora. El diumenge 27 de març, dia de la inauguració, els cantaires estaran acompanyats per una orquestra de cambra en directe.
 
El primer tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Santiago Macip, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la participació ciutadana de cara a la propera obertura de les noves instal·lacions de la biblioteca. Per la seva part, la directora de la cantata, Dolors Nogueras, ha dit que l’obra és fàcil d’aprendre. De fet, el text és el mateix que estan preparant els nens i nenes de Pineda de cara a la cantata escolar que es farà el mes d’abril.
 
A banda del dia de la reunió, es faran assajos cada dilluns a les 9 del vespre i també estan previstos tres assajos generals per preparar l’actuació final, que encara no tenen una data confirmada.