Comença una nova edició del Cicle de tallers i xerrades per a mares i pares

Tractaran temes com la sexualitat, els conflictes familiars, l’autoestima o la motivació.

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pineda de Mar organitza com cada any el Cicle de tallers i xerrades per a mares i pares, que constarà de cinc sessions en les quals es tractaran temes com la sexualitat, els conflictes familiars, l’autoestima, la motivació i els problemes que sorgeixen en la relació entre pares i adolescents. Tots aquests actes estaran oberts a tothom que hi vulgui participar.
 
La primera sessió serà el proper 20 de gener a les 20.30 h a l’Institut Coromines, sota el nom de “Com fer costat als nostres fills quan no són com esperem”. La xerrada anirà a càrrec de l’Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes. La segona de les cites estarà dividida en dues sessions (el 17 i el 24 de febrer a les 20.30 h) i es portarà a terme a Can Comas. La temàtica anirà al voltant de l’apropament a la gestió de conflictes per a famílies i serà organitzada per l’Associació Cultural Altell.
 
El 26 de març a les 17.00 h continuarà el cicle amb el col·loqui “Com els pares i les mares podem acompanyar les situacions conflictives dels nostres fills” a l’escola Aloc. L’última de les sessions tractarà temes relacionats amb l’autoestima i la motivació dels adolescents. Està prevista per al 7 de maig a l’escola Antoni Doltra, també a les 17.00 h. Aquestes dues últimes xerrades estaran dirigides pels psicòlegs Jesús Pruna i Montserrat Roig.

Arxius adjunts