La biblioteca Serra i Moret, a punt pel seu procés de trasllat

Tancarà les portes el proper 15 de gener i no obrirà fins al mes d’abril, ja en la nova ubicació.

L’actual biblioteca Manuel Serra i Moret tancarà les seves portes el proper 15 de gener per motius de trasllat. La nova ubicació que ocuparà està situada al carrer Progrés, 22. Després de vuitanta-vuit anys donant servei des de l’edifici de la plaça de les Mèlies, canviarà d’emplaçament per poder oferir un servei més eficient als seus usuaris. La nova biblioteca tornarà a obrir durant el mes d’abril.
 
Durant tot aquest temps, la biblioteca Serra i Moret ha treballat pel foment de la cultura i ha estat testimoni directe de tots els esdeveniments que s’han produït durant el seu llarg temps de vida. Per això el trasllat i la millora de les instal·lacions i eines de la biblioteca respon a l’interès de continuar donant suport a les noves necessitats d’informació de la població. El nou edifici, que disposa de tres plantes, pàrquing i una sala polivalent, podrà prestar servei a més persones.
 
Fins al 15 de gener es podrà demanar material en préstec que es podrà retornar en qualsevol de les altres biblioteques públiques de Catalunya, inclosa la de Poblenou, o esperar a retornar-lo quan obrin la nova biblioteca. Fins al mes d’abril, es procedirà al trasllat del seu fons documental i a l’adequació de l’edifici que l’acollirà.
 
Durant aquest període de temps els usuaris podran fer ús de la biblioteca de Poblenou.