Confirmat el recorregut de la cavalcada de Reis 2011

Sortirà del carrer Sevilla i és previst que arribi a les vuit del vespre a la plaça de Catalunya.

Ja està confirmat el recorregut que seguirà la cavalcada de Reis d’aquest any 2011. Sortirà a les cinc de la tarda des de les Creus, en contret des del carrer Sevilla i es dirigirà fins a Mas Rafat, a la plaça de les Creus, on es farà la primera adoració al pessebre que confeccionen cada any l’associació de veïns i veïnes del barri. La cavalcada seguirà direcció Poblenou passant pel carrer Montseny, el carrer Mèxic, el carrer de La Noguera i travessarà l’avinguda Mediterrani fins a la plaça Nova, on es farà la segona adoració al pessebre dels veïns de Poblenou. Aquest any la comitiva reial continuarà fins a Can Pelai al passeig Marítim, on es procedirà a la recollida de cartes per part dels reis d’orient. Després pujarà per l’avinguda dels Tarongers, el carrer Maragall i continuarà pel carrer Comtal, el carrer Jaume I fins a arribar a la plaça de les Mèlies.
 
Un cop finalitzat el recorregut pels carrers de Pineda, els reis aniran caminant pel carrer de la Vila fins a arribar a la plaça Catalunya, on seran rebuts pels infants que els estaran esperant.
 
Aquest any la comitiva reial estarà composta per set carrosses a més del tren turístic Xino-Xano, que els acompanyarà amb els nens i nenes del Taller Horitzó. Entre les carrosses hi podrem trobar les tres dels reis i d’altres de nova creació com l’arbre xemeneia, la de Disney, Fantasia i la de Pineda de Mar, que repeteix cada any amb canvis en la seva decoració. Es preveu que els reis i els seus ajudants repartiran unes dues tones de caramels entre els infants de Pineda de Mar.

Arxius adjunts