El ple de novembre aprova per unanimitat el Pla d’Usos de la Platja

També es va aprovar el compte d’explotació del curs 2009-2010 de les Llars d’Infants Municipals.

L’Ajuntament de Pineda de Mar va celebrar dijous al vespre la sessió ordinària de ple municipal corresponent al mes de novembre. A l’ordre del dia hi havia set punts, i tots van ser aprovats sense cap vot en contra. Destaca el dictamen relatiu per aprovar el Pla d’Usos de la Platja per el període 2011-2015 així com l’explotació de serveis de temporada de quiosc-bar a les platges de Pineda. El pla d’usos va ser aprovat per unanimitat, mentre que les clàusules econòmico-administratives van tenir els vots a favor de totes les forces polítiques amb representació municipal (PSC, ERC, CiU, PP i el regidor no adscrit) menys el de 100xCent per Pineda que s’hi va abstenir.
 
El ple també va aprovar per unanimitat una modificació del pressupost d’enguany, l’aprovació del compte d’explotació dels curs 2009-2010 de la gestió de les Llars d’Infants Municipals i la delimitació gràfica corresponent a la trama urbana consolidada (TUC) del terme municipal de Pineda.
 
Finalment també es va aprovar el contracte de préstec amb l’Institut Català de Finances per a la construcció de la sala polivalent de la nova biblioteca. Aquest punt va tenir els vots a favor de l’equip de govern (PSC i ERC), i de 100xCent per Pineda i el regidor no adscrit. CiU i PP s’hi van abstenir.