Pineda de Mar s’adhereix als actes del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Els IES Joan Coromines i Pineda han organitzat una sèrie d’actes per sensibilitzar l’alumnat.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar participarà en una sèrie d’activitats en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida que han organitzat els IES Joan Coromines i Pineda. Tots els actes seran aquest dimecres 1 de desembre i també es duran a terme actes a l’Espai Jove del consistori pinedenc amb la voluntat de sensibilitzar el jovent.
 
L’IES Joan Coromines tindrà un punt informatiu durant tota la jornada on els estudiants podran sensibilitzar-se i informar-se sobre el VIH. També hi haurà una exposició de cartells i es repartiran llaços vermells als alumnes del centre. A més, durant l’hora del pati, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO faran una cadena humana i es farà lectura del manifest. Per amenitzar les activitats hi haurà una exhibició de hip-hop. Totes aquestes activitats estan coordinades pels delegats i delegades d’ESO i amb la participació de tots i totes els alumnes de secundària.
 
Per la seva banda, l'IES Pineda també s'adhereix a aquest dia, treballant diferents activitats a l'aula. Així, des de tots els cursos es treballaran aspectes al voltant del VIH i la seva prevenció.
 
Paral·lelament, a l'Espai Jove de l’Ajuntament de Pineda, al llarg de tota la setmana es portaran a terme diferents activitats com l’exposició de cartells d'anteriors campanyes, s’organitza un punt amb material informatiu adreçat a joves, un taller de gegants encantats i una gimcana sexual.