El Centre Innova va atendre 18.615 persones l'any passat

L'Ajuntament de Pineda ha presentat avui la Memòria 2015 del Centre Innova de Pineda

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha presentat la memòria d'activitats de l'any 2015 del Centre Innova. El document de 66 pàgines destaca les dades més rellevants dels serveis i activitats prestats pel Centre Innova a les persones, als emprenedors i a les empreses. Ocupació, formació, programes de serveis a la creació d'empreses, plans de dinamització comercial i turística són, entre d'altres, els àmbits de treball del Centre Innova.

La presentació de la Memòria 2015 s'ha fet aquest migdia a l'auditori del Centre Innova, a càrrec de Carme Aragonès, primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Pineda, coordinadora del govern, Promoció Econòmica i Centre Innova, Francesc Horta, regidor de Comerç, Mercats i Agricultura i adjunt a l'Alcaldia, Montserrat Moncho, Cap d'Àrea de Serveis Interns i Centre Innova i de les tècniques del Centre Innova, Isabel Llari, Lourdes Reixach, Neus Corbacho i Maria Consol Hernàndez. A l'acte han assistit regidores i regidors de l'Ajuntament de Pineda, tècnics municipals i dels municipis veïns i representants del sector empresarial de Pineda de Mar.

El Centre Innova va atendre 18.615 persones l'any passat

La memòria de 2015 destaca que al Centre Innova van ser ateses, en tots els seus serveis un total de 18.615 persones, de les quals 16.205 persones van ser ateses presencialment i de forma personalitzada i 2.410 persones van ser ateses telefònicament.

El Servei d'Ocupació del Centre Innova va atendre 1.890 persones de les quals 760 van ser nous usuaris. Un total de 530 demandants van trobar feina i el servei va comptar amb 187 empreses col·laboradores. El Centre Innova va oferir 858 hores de formació amb 732 participants l'any passat.

L'Ajuntament va atorgar ajuts per l'import total de 41.738 euros per a l'autoocupació, millora i trasllat d'establiments i creació d'ocupació. En total es van rebre 46 sol·licituds d'empreses. Pel que fa als emprenedors es va informar un total de 174 persones i es van crear 17 nous llocs de treball amb l'ajut del Centre Innova.

El Centre Innova va impulsar durant l'any passat, les campanyes de dinamització comercial i fires: Fira mercat d'artesania, Fira Sud, Shopping Week, Fira d'estiu, Fira del disc i del col·leccionista, Octubre boig, Encesa de llums de Nadal  i videomapping, Fira de Nadal i Pista de Gel.

El Pla de dinamització turística va incloure les activitats següents: Festival Psychobilly, Festival internacional de Grups Corals i Folklòrics, II Mostra de Cuina Pinedenca i II Trobada de Trens 5'', assistència al B-Travel, Jornades Gastronòmiques, Simposi sobre nutrició oncològica i Jornades internacionals d'osteoarqueologia i arqueologia forense.

El Centre Innova també ofereix el servei municipal de defensa de les persones consumidores i usuàries i s'ocupa de la gestió dels mercats de venda no sedentària, dimecres a Poblenou i divendres a Pineda centre.

                            Carme Aragonès i Francesc Horta durant l'acte de presentació de la Memòria 2015 del Centre Innova