Pineda de Mar es proposa millorar l’èxit escolar i el nivell d’instrucció de la població

El passat dissabte 13 de novembre es van presentar els resultats del Projecte Educatiu de Pineda.

El passat dissabte 13 de novembre l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el director dels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat, Josep Maria Fernández, i el coordinador d'Educació de la Diputació, Josep Comas, van presentar el Projecte Educatiu de Pineda (PEP). A l'acte, que va tenir lloc a la Sala de Plens, els representants de les diferents administracions van destacar, davant dels assistents, el compromís dels agents educatius del territori per a la millora de l'èxit escolar i l'augment del nivell d'instrucció de la població.
 
En aquesta jornada, que va comptar amb una setantena d’assistents entre membres de la comunitat educativa local i teixit associatiu, el regidor d’Educació, Santiago Macip, va explicar els resultats de la diagnosi sobre la realitat educativa local. També es van presentar experiències reeixides en d'altres municipis, i es van formular les línies de treball de l'educació en el municipi amb la col·laboració de la ciutadania. Després d’aquesta presentació s’ha creat un grup impulsor format per diferents agents locals que serà el responsable de dibuixar les línies estratègiques a seguir per tal d’aconseguir l’objectiu final.
 
L'elaboració de la diagnosi del PEP és una de les modalitats de suport tècnic que ofereix l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona als municipis amb l'objectiu de fomentar el compromís ciutadà amb l'educació.