Comença un cicle de jornades informatives sobre l’acreditació de competències professionals

La primera serà el divendres 19 de novembre sobre el sector sociosanitari.

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Pineda de Mar, dins la línia de treball de suport a les empreses i als treballadors, ha organitzat un seguit d’actuacions per tal de reforçar el coneixement de l’experiència professional i la millora de les competències professionals. Conjuntament amb CCOO, ha programat una primer xerrada dirigida al sector sociosanitari i d’atenció a les persones el proper 19 de novembre. L’objectiu d’aquesta jornada és informar tots els professionals vinculats a aquest sector sobre la necessitat de disposar d’un títol o certificat professional que demostri la competència professional. També s’informarà els empresaris de la necessitat, segons la normativa, de tenir tots els treballadors acreditats a través de la titulació oficial reglada, o certificats de competències, vista l’obligatorietat que marca la nova regulació d’aquest sector professional. L’acte serà a les 10.00 h a l’auditori del Centre Innova.
 
La jornada està adreçada a qualsevol professional del sector, ja sigui treballador en actiu, persona aturada o empresari. La presentació anirà a càrrec de la regidora de Desenvolupament Econòmic, Edurne Macazaga, del responsable de Polítiques Educatives CCOO Vallès Oriental-Maresme, Jaume Roig, i comptarà amb la presència de Jordi de Vilar, de la Federació de Sanitat CCOO Vallès Oriental-Maresme.
Per assistir-hi cal fer la inscripció gratuïta per telèfon 93 767 15 60 ext. 0800 o 638 844 805; o per correu electrònic a promocioeconomica@pinedademar.cat