Es presenta el Projecte Educatiu de Pineda de Mar

Serà el dissabte 13 de novembre al matí a la sala de plens municipal.

La regidoria d’Educació presentarà els resultats de l’estudi sobre el Projecte Educatiu de Pineda de Mar (PEP) que ha portat a terme la Diputació de Barcelona. L’acte serà dissabte 13 de novembre de 10.00 a 13.00 h a la sala de plens municipal i comptarà amb la presència de l’alcalde, Xavier Amor, el regidor d’Educació, Santiago Macip, la diputada d’Educació de la Diputació de Barcelona, Carme García, i el director dels Serveis Territorials d’Educació, Josep Maria Fernàndez.

 

El PEP és un projecte que compta amb la participació de diferents institucions i ciutadans que, a partir d'una diagnosi de la ciutat, defineixen accions i es comprometen a executar-les per tal de fer del municipi un poble educador. És, doncs, un projecte de compromís ciutadà amb l'educació. Una educació entesa com un procés permanent d'aprenentatge integral, que es dóna al llarg de la vida i, per tant, va més enllà de l'escola.

 

Entre els objectius del PEP hi ha crear sinergies de col·laboració entre institucions, entitats i ciutadans interessats en l'educació per fer de Pineda de Mar un poble educador. Crear una plataforma de persones de diferents àmbits que apostin per l'educació com un element de transformació, i que vulguin comprometre's a treballar-hi.