El Centre Anna Bachs organitza un seguit d’actes contra la violència vers les dones

L’acte institucional serà dijous 25 de novembre a les 12.00 h a la plaça Catalunya.

El 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones. Un cop més l’Ajuntament de Pineda de Mar, a través del Centre Anna Bachs, ha organitzat una sèrie d’actes per commemorar aquesta data i reivindicar els drets humans de les dones que encara es vulneren dia rere dia a tot el món. Aquesta violència és estructural, màxima expressió de les desigualtats entre dones i homes a la nostra societat. L’acte central serà el mateix dijous 25 amb la lectura del manifest institucional i una concentració ciutadana a les 12 del migdia a la plaça Catalunya.
 
Els actes, però, començaran el dijous 18 amb la projecció de la pel·lícula “Héctor” a les 19.00 h a l’auditori de Can Comas. Divendres 19, també a les set de la tarda, es farà la inauguració de l’exposició “Veïnes, Ciutadanes” i un acte festiu de l’Associació de Dones Pinedenques al Centre Anna Bachs. Els actes seguiran dimecres 24 amb una xerrada sobre l’autoestima de les dones en situacions de violència a càrrec de Núria Arasa, psicòloga del centre.
 
Ràdio Pineda també s’afegirà a la reivindicació amb un programa especial del “Digues la teva” que dedicarà a la violència vers les dones. Serà dijous a partir d’un quart de dues de la tarda. El mateix dijous a les sis de la tarda, la Biblioteca Serra i Moret dedicarà “L’hora del conte” a sensibilitzar els més petits amb la narració a càrrec de Lídia Massó de “La Laura estels” i “En Pere Paterna”. En aquest mateix sentit durant la setmana del 22 de novembre a la biblioteca hi haurà una exposició de llibres infantils per a la coeducació.
 
La salut també tindrà un apartat en la programació d’activitats. Així els dimecres 10, 17 i 24 s’han programat uns tallers sobre la cura de la salut entre els cos i l’ànima a càrrec de l’Associació Hildegarda de 10.00 a 13.15 al centre Anna Bachs.
 
Podeu consultar els actes en els documents adjunts.

Arxius adjunts