Arriba el XII Somriure per la Pau a Pineda de Mar

Les activitats s’allargaran fins al dijous 18 de novembre i tenen el suport de l’Ajuntament.

L'activitat solidària Somriure per la Pau, organitzada des de fa dotze anys a Pineda a càrrec de l'entitat GONG per la defensa dels drets humans, destinarà aquest any la recaptació als sectors més necessitats del mateix municipi. La proposta, que comença el dia 5 i s'acaba el 18 de novembre, inclourà la xocolatada popular, la fira d'intercanvi, el concert de l'Escola Municipal de Música, les actuacions de mags i clowns, el vermut i el dinar solidaris. Com a novetats, destaca la performance participativa Riuada de riures. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar.
 
El Somriure per la Pau tornarà a tenir la Gala Solidària que enguany comptarà amb la participació de la companyia Zootroupe, la xocolatada popular i la Fira d’Intercanvi. Després d’haver col·laborat amb Caravanes de pallassos a Chiapas i Palestina, aquest any els organitzadors han decidit traslladar l’experiència als sectors més necessitats del municipi.
 
El Somriure per la Pau 2010 té la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda, Pallasos en Rebeldía, l’Escola Municipal de Música, Ràdio Pineda, la Biblioteca Pública Serra i Moret, el Circ Petit i l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau. També hi participen els restauradors de Pineda, el bar cafeteria Can Comas, el bar Joao, la carnisseria ca l’Enrica, el Forn Isarn i la botiga Herbes.

Podeu consultar la programació en el document adjunt.

Arxius adjunts