La consellera Geli afirma que Pineda tindrà dos nous equipaments sanitaris la propera legislatura

Va anunciar la construcció d’un nou CAP a Pineda centre i un Centre d’Urgències 24 hores a Poblenou.

Durant la propera legislatura Pineda de Mar tindrà dos nous equipaments sanitaris. Així ho va confirmar dissabte a la tarda la consellera de Salut, Marina Geli, durant la visita que va fer als terrenys cedits per l’Ajuntament. Així el govern català té planificat construir un nou CAP a Pineda centre, al solar del carrer Tribala on ara hi ha un aparcament municipal, i a Poblenou la voluntat és construir un Centre d’Urgències 24 hores just darrere de l’ambulatori, on hi havia l’antiga deixalleria. L’alcalde pinedenc, Xavier Amor, va acompanyar la consellera que també va visitar el Casal d’Avis de Poblenou.
 
La consellera de Salut va visitar dissabte els dos terrenys que l’Ajuntament de Pineda de Mar ha cedit a la Generalitat per a la construcció d’un nou CAP i un CUAP. Marina Geli va comprovar en primera persona les futures instal·lacions i va explicar que es faran pensant en una població estable de 40.000 a 50.000 persones, a banda de la població estacional que experimenta la zona els cap de setmana i durant l’estiu. Geli va dir que la inversió necessària encara no està pressupostada, però va confirmar que són projectes que s’han de fer durant la pròxima legislatura. La consellera de Salut, acompanyada de la directora territorial de Salut a Girona, Marta Pedrerol, va comprovar la idoneïtat dels dos terrenys i les millores que suposaran per al poble. Marina Geli va dir que el consistori pinedenc havia fet els deures i que ara estava en mans del Servei Català de la Salut la redacció del pla d’usos dels nous equipaments sanitaris.
 
Per la seva part, l’alcalde pinedenc, Xavier Amor, va agrair la visita i l’interès de la consellera Geli per desenvolupar els nous equipaments de salut de Pineda. Amor es va mostrar satisfet perquè es compleix amb l’objectiu de millorar els serveis de salut i alhora es fa amb visió de futur i en previsió de l’augment de població. A la visita també hi van assistir el regidor de Salut, Santiago Macip, els regidors Francesc Millán i Francisco Castro, i la regidora Montse Maynegre.
 
La visita de la consellera Geli a Pineda va acabar al Casal d’Avis de Poblenou on, acompanyada de l’alcalde, va atrevir-se a disputar una partida de dominó amb els avis.