La XXX edició del Mini Print Internacional de Cadaqués arriba a Pineda de Mar

Enguany a la mostra s’hi poden veure 680 obres d’autors de 59 països diferents.

La Fundació Tharrats d’Art Gràfic presentarà aquest divendres el Mini Print Internacional de Cadaqués que arriba a la trentena edició. A la mostra s’hi podran veure un total de 680 obres d’autors de 59 països diferents. La inauguració serà aquest divendres a les vuit del vespre a la Sala Municipal d’Exposicions de l’Ajuntament de Pineda de Mar. La mostra es podrà visitar fins al 7 de novembre i estarà oberta al públic en horari de dimarts a divendres de 18.00 a 21.00 h, i els dissabtes i festius de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 h.
 
Una de les peculiaritats del concurs és la itinerància de l'exposició d'obra, que ha viatjat per diversos països, entre els quals els Estats Units, el Japó, Corea, França, Anglaterra, Irlanda, Finlàndia, Andorra, Mèxic, Colòmbia i l'Estat espanyol. A més, fa uns anys que l'exposició es presenta anualment i de forma paral·lela a Cadaqués i a la galeria L'Étang d'Art, de Bages.
 
Què és el Mini Print?
El Mini Print Internacional de Cadaqués és un concurs de gravat obert a totes les tendències i tècniques d'estampació, en el qual hi participen artistes de tot el món. El concurs es convoca cada any mitjançant la divulgació de les bases de participació que es dirigeixen a artistes, tallers de gravat, escoles, universitats i mitjans de comunicació especialitzats de tot el món.
 
Qui organitza el Mini Print?
El Taller Galeria Fort es va fundar l’any 1960 amb el desig de contribuir a l’expansió de l’art gravat en totes les seves especialitats i tècniques. Des del 1981 organitza el Mini Print Internacional de Cadaqués, en el qual han participat més de 16 mil artistes de 61 països diferents, amb un total de més de 42.000 obres.