L’Associació de Dones Pinedenques comença els cursos 2010-2011 al Centre Anna Bachs

Durant aquesta setmana encara es poden fer inscripcions a la seu de Pineda centre o Poblenou.

L’Associació de Dones Pinedenques ha començat els cursos 2010-2011 al Centre Anna Bachs, tant a la seu de Pineda centre com a la de Poblenou. En aquests moments ja hi ha apuntades unes 250 persones i durant aquestes primeres setmanes d’activitat encara es poden fer noves inscripcions. Entre els cursos que es poden portar a terme hi ha els d’idiomes –anglès, català i castellà- grup d’estudi, informàtica, manualitats i arts plàstiques. També hi ha tallers de gimnàstica correctiva, balls de saló, sevillanes, aeròbic i dansa del ventre. El preu de la majoria de cursos és de 9 euros al mes. La matrícula costa 15 euros anuals i 10 per als pensionistes. Per a més informació i inscripcions podeu anar al Centre Anna Bachs del carrer Barcelona de Pineda, o bé a la seu de Poblenou, en horari de matí i tarda. També podeu trucar al 93 767 18 43.

 Cal destacar que el passat dissabte 4 d’octubre es van inaugurar les millores a la seu del Centre Anna Bachs de Poblenou, que s’han fet amb la col·laboració de l’AVV del barri.

Podeu consultar més detalls sobre els serveis que ofereix el Centre Anna Bachs, i el detall dels cursos que s'hi ofereixen a http://www.pinedademar.org/serveis/dones.