Pineda de Mar inaugura el gimnàs de l’escola Mediterrània

Aquesta instal•lació té capacitat per a 150 persones i podrà acollir altres activitats municipals.

L’Ajuntament de Pineda de Mar va inaugurar diumenge el gimnàs de l’escola Mediterrània. El cost de la instal·lació, poc més de 300 mil euros, l’ha assumit íntegrament el consistori pinedenc i dota el centre escolar d’un equipament cobert per a la realització de classes d’educació física així com altres activitats. El recinte té capacitat per a gairebé 150 persones. La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, diferents regidors del consistori pinedenc, el director de l’escola, Josep Batlle, així com professorat, membres de l’AMPA, pares, mares i alumnes. El Circ Petit va amenitzar l’acte amb un petit espectacle.

 

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, va dir que el gimnàs era una reivindicació històrica de l’escola, un centre educatiu que ja té 18 anys i a partir d’aquest curs disposarà d’una instal·lació tancada per poder fer les classes d’educació física. Amor va destacar la qualitat de l’equipament i va explicar que serà una sala polivalent per a l’escola i el municipi. La sala permet molts usos com ara escola de bàsquet, representacions teatrals, musicals o festives i altres tipus d’actes.

 

El director de l’escola, Josep Batlle, va explicar que tota la comunitat educativa de l’escola està molt satisfeta de disposar d’un gimnàs. Batlle va dir que el nou gimnàs permetrà disposar de nous espais a l’escola i va agrair l’esforç del consistori pinedenc. Les obres del nou gimnàs de l’escola Mediterrània han durat 6 mesos, i amb un pressupost de 303.301,51 euros.