Presentació

LA TEVA PARAULA ÉS IMPORTANT. VOLEM CONÈIXER LA TEVA OPINIÓ, RESPON EL QÜESTIONARI!

750-Questionari-LGTBI-02.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar inicia un procés participatiu dirigit a totes aquelles persones que viuen, estudien, treballen o es vinculen d’alguna manera amb el municipi per tal d’elaborar el nou Pla Local LGBTI 2024-2027. 

La teva paraula és important! Ens interessa la teva opinió, és per això que necessitem la teva participació. Tens fins el 31 d’octubre per a respondre l’enquesta. Pots accedir a l’enquesta en la versió que vulguis: Català (enllaç) o castellà (enllaç). 

El procés participatiu consta d’un qüestionari en línia per conèixer la situació de les persones LGBTI en diversos àmbits com els entorns d’oci, l’espai públic, l’àmbit acadèmic, l’àmbit laboral i els serveis públics, així com conèixer si hi ha LGBTI-fòbia en el municipi. Des de la regidoria d’Igualtat i feminismes es fa una crida a tota la població perquè contesti aquesta enquesta. Per arribar a un públic divers s’ubicaran puntualment durant el mes d’octubre estands informatius en diversos punts del municipi per tal de donar a conèixer el procés participatiu i oferir suport a les persones que ho necessitin per a contestar-la.

Si voleu rebre més informació sobre el procés, podeu sol·licitar-la a través del correu electrònic sai@pinedademar.org.

Ets imprescindible! 

Per la redacció del Pla Local LGBTI és necessari obtenir una mostra de dades on poder veure representada tota la població de Pineda de Mar, tenint en compte la diversitat de la ciutadania i recollint totes les perspectives. Es vol implicar a tothom, ja que tan sols així ens aproparem a obtenir una fotografia de la realitat de Pineda de Mar. El procés de participació se celebrarà durant tot el mes d'octubre.

Galeria d'imatges